Vi ste ovdje

Darijo Korenov

Povijesni dan: Otvoreno novo igralište u Sutomišćici

Prijateljskom utakmicom seniora Svetog Mihovila i Osijeka pred otprilike tisuću gledatelja svečano je otvoreno novouređeno igralište u Sutomišćici. U revijalnoj utakmici slavonski je prvoligaš bio bolji od domaćina rezultatom 8-4.

Osijek na otvorenju novouređenog igrališta u Sutomišćici

Novouređeno igralište NŠK-a Sv. Mihovil u Sutomišćici svečano se otvara u ponedjeljak 14. svibnja. Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv momčadi Sv. Mihovila.

Nogomet se vraća u Sutomišćicu, travnjak saniran

Nadolazeći vikend počinje proljetni dio prvenstva Županijske nogometne lige, a Županijski nogometni savez dao je zeleno svjetlo da se može igrati u Sutomišćici nakon sanacije travnjaka.

Za dvadeseti rođendan dobili - suspenziju igrališta

Županijski nogometni savez sada nam zamjera i kvalitetu travnjaka tako da ćemo sve utakmice u jesenskoj polusezoni odigrati na gostovanjima.

Završena sezona: Sve kategorije Sv. Mihovila pri vrhu

Nogometni klub Sv. Mihovil iza sebe ima uspješnu sezonu, a sve 4 kategorije završile su u gornjem dijelu ljestvice - tići su bili četvrti, papaline i mlađi pioniri peti, dok su stariji pioniri sezonu zaključili na šestom mjes

Pretplati se na RSS - Darijo Korenov