Vi ste ovdje

NŠK Sv. Mihovil

Povijesni dan: Otvoreno novo igralište u Sutomišćici

Prijateljskom utakmicom seniora Svetog Mihovila i Osijeka pred otprilike tisuću gledatelja svečano je otvoreno novouređeno igralište u Sutomišćici. U revijalnoj utakmici slavonski je prvoligaš bio bolji od domaćina rezultatom 8-4.

Službeno se otvara najljepše nogometno igralište na Jadranu

Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće momčadi. Svečani program počinje u 17:30, a utakmica u 18:00 sati.

Osijek na otvorenju novouređenog igrališta u Sutomišćici

Novouređeno igralište NŠK-a Sv. Mihovil u Sutomišćici svečano se otvara u ponedjeljak 14. svibnja. Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv momčadi Sv. Mihovila.

Počelo postavljanje umjetne trave na nogometnom igralištu u Sutomišćici

Ovaj tjedan postavljat će se umjetna trava, istodobno dovršavaju se rubnici igrališta, nakon toga na redu su golovi, pa nova ograda, trenerska i igračka klupa...

Pačići NŠK Sv. Mihovil pobjednici Futsal čarolije 2017.

Futsal čarolija, humanitarni božićni malonogometni turnir, organizira se u Zadru, a sav prihod namijenjen je djeci s posebnim potrebama u OŠ Voštarnica

Završila jesenska sezona: Dobri rezultati Sv. Mihovila

PREKO - Završen je jesenski dio natjecanja u međužupanijskog nogometnoj ligi mladih uzrasta. Otočki nogometni klub Sv. Mihovil nastupa u četiri uzrasne kategorije – mlađi i stariji pioniri, papaline i tići. 

Uspješan vikend: Sedam bodova iz tri utakmice

Sedam bodova iz tri susreta! Rezime je to rezultata mladih uzrasta Sv. Mihovila u utakmicama Županijskih nogometnih liga odigranih proteklog vikenda.

Počela rekonstrukcija nogometnog igrališta u Sutomišćici

Radovi će trajati mjesec dana, investicija je vrijedna oko 800.000 kuna, a novac je osiguran u proračunu Općine Preko. Dok traje uređenje igrališta, mali nogometaši trenirat će u školskoj dvorani

NŠK Sv. Mihovil: Treninzi u upisi od 7. kolovoza

U utorak, 8. kolovoza bit će održan obavezni liječnički pregled za sve natjecatelje, a pregled će započeti u 10:15 h u prostorijama osnovne škole Valentin Klarin u Preku

Tomasov u Astani, Gregov u Vikingu

PREKO - Dva najpoznatija igrača koji su potekli iz omladinskog pogona Sv. Mihovila, Marin Tomasov i Šime Gregov, ovog su ljeta otišli u nove klubove.

Stranice

Pretplati se na RSS - NŠK Sv. Mihovil