Vi ste ovdje

igralište Sutomišćica

Povijesni dan: Otvoreno novo igralište u Sutomišćici

Prijateljskom utakmicom seniora Svetog Mihovila i Osijeka pred otprilike tisuću gledatelja svečano je otvoreno novouređeno igralište u Sutomišćici. U revijalnoj utakmici slavonski je prvoligaš bio bolji od domaćina rezultatom 8-4.

Službeno se otvara najljepše nogometno igralište na Jadranu

Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće momčadi. Svečani program počinje u 17:30, a utakmica u 18:00 sati.

Osijek na otvorenju novouređenog igrališta u Sutomišćici

Novouređeno igralište NŠK-a Sv. Mihovil u Sutomišćici svečano se otvara u ponedjeljak 14. svibnja. Kao posebni gosti na otvorenje stižu nogometaši prvoligaša Osijeka koji će za tu prigodu odigrati prijateljsku utakmicu protiv momčadi Sv. Mihovila.

Završena još jedna uspješna sezona

Zaključena je sezona 2016/17. koja je bila vrlo uspješna za mlade uzraste Svetog Mihovila. Tići i papaline su sezonu završili na trećem mjestu, mlađi pioniri su četvrti, a stariji pioniri su sezonu zaključili na šestom mjestu u svojoj skupini.

Dječji vrtić Lastavica oprostio se od budućih prvašića

Za oproštaj dobili su radost, smijeh, ljubav, poneki savjet i medalju za sjećanje na bezbrižne vrtićke dane... Već sutra bit će korak bliže školi, ali u mislima još dugo, dugo u svom sigurnom vrtićkom gnijezdu

Mlađi pioniri pobjedom proslavili povratak u Sutomišćicu

PREKO - Počeo je proljetni dio natjecanja u Županijskoj nogometnoj ligi mladih uzrasta. Nakon jesenske stanke zbog radova na igralištu, nogometaši Sv. Mihovila vratili su se utakmicama u Sutomišćici.

Mlađi pioniri odigrali su prvo kolo proljetnog dijela prvenstva protiv Zlatne luke iz Sukošana. Golovima Ricova i Cukra pobijedili su ih uvjerljivih 3-0.

Stariji pioniri su ugostili vodeće Arbanase i u vrlo zanimljivoj utakmici poraženi rezultatom 0-2.

Pretplati se na RSS - igralište Sutomišćica